Tarvitsetko kokouspaikkaa? Se järjestyy meillä!

Räätälöimme kokouspaketit juuri teidän ryhmällenne sopivaksi. Kokoustilojemme muunneltavuus mahdollistaa monenlaiset tilaisuudet pienistä aina isoihin tilaisuuksiin. Kokouspaketteihin voimme liittää esimerkiksi keilailua tai ruokailua.

Kysy myös yöpymis-kokouspaketteja, teemme tarjouksen tarpeidenne mukaisesti.

  • Pieni Kabinetti 15 € / h henkilömäärä max. 8hlöä
  • Neuvottelutila 15 € / h henkilömäärä max. 18 hlöä
  • Iso Kabinetti 20 € / h henkilömäärä max. 30 hlöä

Valmiit kokouspaketit

Kaikkiin paketteihin sisältyy: langaton internetyhteys, videotykki, HDMI ja VGA -liittimet, valkokangas, fläppitaulu ja jäävesi.

Kahvikokous

Kahvi / Tee ja valinnaisesti Alvariinin makea piirakka tai Alvariinin kinkku-juustosämpylä 10 € / hlö (Hintaan sisältyy 2 h tilavuokraa)

Aamupalakokous

Aamupala puffeepöydästä 14 € / hlö (Hintaan sisältyy 2 h tilavuokraa)

Puolipäiväpaketti

Alvariinin runsas ja herkullinen lounas ja iltapäivä kahvi / tee ja Alvariinin makea piirakka 21€ / hlö (Hintaan sisältyy 5 h tilavuokraa)

Kokopäiväpaketti

Aamukahvi / -tee ja Alvariinin kinkku-juustosämpylä, Alvariinin runsas ja herkullinen lounas sekä iltapäivä kahvi / tee ja Alvariinin makea piirakka 28 € / hlö (Hintaan sisältyy 8 h tilavuokraa)

Iltapalakokous

Kreikkalainen salaatti, salaatinkastike, broiler-pastasalaatti, Alvariinin kinkku-juustosämpylä , kahvi / tee ja Alvariinin makea piirakka 18 € /hlö (Hintaan sisältyy 3 h tilavuokraa)

Huomioimme allergeenit tilaustenne mukaan.

Scroll to Top